Gefeliciteerd, leuk dat jullie gaan trouwen! Er komt een ontzettend leuke tijd aan waarbij alles geregeld mag gaan worden voor jullie onvergetelijke dag. Wellicht is er al een beetje nagedacht over wat jullie graag zouden willen.
Een witte taart of een taart met een kleurtje, bloemen of juist strak en rustig, een traditionele taart of toch romantisch. Er is ontzettend veel mogelijk. Zo kun je een taart ook combineren of aanvullen met heerlijke sweets, denk hierbij aan bijvoorbeeld cupcakes, cakepops, macarons, brownies, taartglaasjes of koekjes. Mochten jullie geen taart willen maar een sweet table dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Tijdens een bruidsproeverij bespreken we graag jullie wensen en mag er geproefd worden van onze luchtige biscuit en ongeveer 6 door jullie gekozen vullingen. Kiezen jullie enkel voor een sweet tabel dan passen we de proeverij hier natuurlijk op aan. Na de proeverij ontvangen jullie van ons per email een offerte, graag horen we binnen een week of we jullie taart/sweet table mogen gaan maken. De bruidsproeverij is voor 2 personen en de kosten bedragen €25,00. Mogen we de taart daadwerkelijk voor jullie gaan maken dan brengen we deze kosten in mindering op het totaalbedrag.

De prijs van een bruidstaart is afhankelijk van een aantal factoren, het aantal personen, de vulling, en de decoratie, daarom hanteren we een vanaf prijs van €4,75 per persoon.