In onze workshopruimte vieren we enkele dagen per week kinderfeestjes. Mega gezellig en de kinderen gaan altijd met iets lekkers of leuks naar huis. De keuze is reuze, zo maken we diverse soorten taartjes, cupcakes of cookies, stellen we zelf onze pizza samen, creëren we een beautypakket of gaan we aan de slag om snotterige slijm te maken. Mocht je een feestje willen reserveren ben er dan op tijd bij want onze agenda zit vaak 1,5 maand vooruit volgeboekt.

Een kinderfeestje kan geboekt worden vanaf 8 kinderen. Er dient altijd 1 volwassenen bij aanwezig te zijn. De prijs is inclusief drinken en wat lekkers voor de kinderen. Wanneer je een feestje geboekt hebt kun je tot 2 weken voor de geplande datum kosteloos annuleren of een wijziging aanbrengen. 


Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.


High Tea Kids Party

We hebben een aantal heerlijke recepten voor jullie klaar liggen, zowel zoet als hartig welke je samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaat maken. Wanneer alles gemaakt is is het natuurlijk tijd om alles lekker op te eten.

Duur 2 uur, vanaf 9 jaar, 155 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €17,50 extra.


Dripcake Party
Voor als je net iets meer uitdaging aandurft om een te gekke taart te maken. We vullen een taartje voor 6 personen, smeren hem af in de kleur die je zelf uitkiest en leren je hoe je een mooie chocolade drip maakt. Daarna versieren we hem met heel veel lekkers. 
Duur 2 uur, vanaf +/- 10 jaar, 147 euro voor 8 kinderen, elk volgend kind €16,50 extra.


L.O.L  Kids Party
Wanneer je helemaal gek bent van de L.O.L rage is dit natuurlijk een super gaaf feestje. Je gaat een boltaartje vullen met een lekkere creme daarna smeer je hem af  ga je hem bekleden met fondant in de kleur die je zelf mag kiezen. Vervolgens ga je hem decoreren zodat het jou eigen L.O.L. bal is.
Duur 2 uur, vanaf +/-7 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Draken taartjes 
Hou jij van lekker en stoer? Dan is deze gave draken taart echt iets voor jou. Je gaat een boltaartje omtoveren tot draak, eerst vul je de biscuit met een lekkere creme, daarna smeer je hem af  en bekleed je hem met fondant. De kop, poten en stekels maak je ook zelf. Is hij zo klaar of weet je hem nog enger te maken?
Duur 2 uur, vanaf +/-7 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Unicorn taartjes  
Lekker en kleurig, zou noemen we dit leuke feestje. Je begint met een bolletje biscuit, deze vul je met een lekkere creme, daarna smeer je hem af  bekleed je hem met witte fondant. De hoorn, de oren, de ogen en het haar maak je helemaal zelf met de kleurtjes die jij leuk vind. Aan het einde van het feestje ga je naar huis met een gave unicorn.
Duur 2 uur, vanaf +/- 7 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Boltaartjes versieren
Ben jij creatief genoeg om zelf ene taart te ontwerpen dan is dit feestje echt iets voor jou. We vullen een boltaartje met een heerlijke creme, daarna smeren we hem af om hem vervolgens met fondant te bekleden. Weet je al hoe je hem verder gaat decoreren? We hebben super veel spulletjes om mee te werken. 
Duur: 2 uur, vanaf +/- 7 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Cupcake Party
Vind jij dieren ook zo leuk, dan is onze cupcake party echt iets voor jou, zelfs de jongste kindjes kunnen hier prima mee aan de slag. Na een korte uitleg over de materialen die we gebruiken gaan de kids aan de slag om de cupcakes te decoreren. Uiteraard liggen er voorbeeldjes klaar zodat ze af en toe kunnen spieken.
Duur: 2 uur, vanaf +/- 5 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Pizza Party

Een super stoer en lekker feestje voor zowel jongens als meisjes! Na een korte uitleg gaan we aan de slag met het schoonmaken en het snijden van de ingrediënten. Daarna mag je zelf een aantal stukjes pizza samenstellen en gaan ze de oven in. Een deel van de pizza's kun je lekker opeten en de rest mag je lekker mee naar huis nemen. Mochten we nog tijd overhebben dan kun je zelf een pizza doos ontwerpen. 

Duur: 2 uur, vanaf 8 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Beauty Party

Vind jij het ook zo leuk om lekker te tutten?? Tijdens dit kinderfeestje maken we lipgloss, badzout en zeepjes. We hebben verschillende kleurtjes waaruit je kunt kiezen. Ook brengen we een heerlijk gezichtsmaskertje aan en kunnen je nagels mooi gelakt worden. 

Duur: 2 uur, vanaf +/- 6 jaar, 147 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €16,50 extra.


Slimy Slime Party 
We beginnen met het maken van 2 kleuren slijm, lekkere snotterige slijm.  Er is keuze uit diverse leuke kleurtjes en eventueel glitters. Daarna gaan we potjes pimpen zodat je de slijm daarin kunt bewaren. Je kunt de potjes pimpen zoals je zelf wilt met speciale tape, diamantjes, veertjes, oogjes, lippen of snorren en nog veel meer.
Duur: 2 uur, vanaf 7 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Ibiza tas pimpen.
Hoe gaaf is het als jij met je eigen gemaakte Ibiza tas kunt pronken??  
We gaan aan de slag met verf, diamantjes, lintjes, bloemen, veertjes en nog veel meer leuke spullen zodat je je tas kunt maken zoals jij graag wil.
Duur: 2 uur, vanaf 7 jaar,. Keuze uit 2 formaten,  tas  van  30 cm (mini) 155 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €17,50 extra.. Tas van 44 cm, (midi) 167 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €19,00 extra.


Pimp je eigen snoeppot
Hoe gaaf is het om zelf een snoepjespot te hebben, helemaal voor jou alleen! Bij ons kun je hem zelf ontwerpen en pimpen met allemaal leuke spulletjes. We gaan aan de slag met verf, lintjes, strikjes, diamantjes, bloemen, stickers, vogels, voetballetjes en nog veel meer.  Als hij helemaal klaar is vullen we hem nog met lekkere snoepjes.
Duur: 2/2.5 uur, vanaf 6 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Pimp je vogelhuisje.
We gaan aan de slag met speciaal papier om zo het hout mooi weg te werken. Daarna versieren we het vogelhuisje met lintjes, diamantjes, veertjes en vogels, helemaal zoals jij dat zelf wil. Je kunt hem bijvoorbeeld een mooi plekje geven in je slaapkamer.
Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Maak je eigen droomvanger
Hou jij ook zo van mooie fleurige kleurtjes? We gaan aan de slag met wol, lintjes, kraaltjes en veertjes. Kies de kleurtjes die jij leuk vind en we gaan een super mooie droomvanger maken. Hij staat vast erg gaaf op je slaapkamer.

Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Lampjes pimpen
Je krijgt van ons een lampje die je geheel naar eigen wens gaat pimpen. We beginnen met special papier en als je daar klaar mee bent hebben we allerlei lintjes, kraaltjes, bloemtjes, glitters en strikjes om hem af te maken. 
 Duur: 2 uur,  vanaf +/- 6 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Wandbord ontwerpen
Zoek een stofje uit wat je leuk vind, deze bevestigen we aan het bord, vervolgens gaan we aan de slag met lintjes, knopen, glitters, strikjes en nog veel meer. Zo maak je je eigen wandbord om bijvoorbeeld foto's of haarspeldjes aan op te hangen. Hij staat super gaaf op je kamer.
Duur: 2 uur, vanaf +/- 6 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.


Maak je eigen bord
Er staat een bord voor je klaar welke je helemaal zelf mag gaan pimpen, dit kun je doen met een eigen ontwerp maar we hebben ook verschillende voorbeelden voor je liggen die je kunt gebruiken.  Als je thuis bent mag hij nog 25 minuten op 160 graden in de oven en dan is hij klaar voor gebruik.
Duur 1,5/2 uur, vanaf +/- 5 jaar, 135 euro voor 8 kinderen, elk volgend kindje €15,00 extra.