Ook voor het organiseren van kinderfeestjes kunt u bij ons terecht. Wij bieden een aantal leuke activiteiten zowel bij u thuis als op onze locatie aan de Wikkebeek 9a in Veldhoven.

Een kinderfeestje kan geboekt worden vanaf 6 kinderen (op onze locatie) of vanaf 8 kinderen (bij u thuis). Er dient altijd 1 volwassenen bij aanwezig te zijn. Wilt u het kinderfeestje bij u thuis vieren dan hanteren wij een kilometer vergoeding van € 0.25 per kilometer. Indien u het feestje op onze locatie in Veldhoven wil vieren vragen wij een eenmalige vergoeding van € 15,-, dit is inclusief drinken en wat lekkers voor de kinderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.


Dripcake Party
Voor als je net iets meer uitdaging aandurft om een te gekke taart te maken. We vullen een taartje voor 6 personen, smeren hem af in de kleur die je zelf uitkiest en leren je hoe je een mooie chocolade drip maakt. Daarna versieren we hem met heel veel lekkere snoepjes. Dit feestje kan alleen op onze locatie gevierd worden. 
Duur 2 uur, vanaf +/- 10 jaar, 16,50 per kind.


L.O.L  Kids Party
Je krijgt een boltaartje die je gaat vullen met een lekkere vulling, daarna smeer je hem af met crème en vervolgens ga je hem bekleden met fondant in de kleur die je zelf uitgekozen hebt. Daarna ga je hem decoreren tot jou eigen L.O.L. bal.
Duur 2 uur, vanaf +/-7 jaar, 15 euro per kind.


Draken taartjes 
Je krijgt een boltaartje die je gaat vullen met een lekkere vulling, daarna smeer je hem af met crème en vervolgens ga je hem bekleden met fondant in de kleur die je zelf uitgekozen hebt. De kop, poten en stekels maak je ook zelf. Is hij zo klaar of weet je hem nog mooier te maken?
Duur 2 uur, vanaf +/-7 jaar, 15 euro per kind.


Unicorn taartjes  
Je krijgt een boltaartje die je gaat vullen met een lekkere vulling, daarna smeer je hem af met crème en vervolgens ga je  hem bekleden met witte fondant. De hoorn, de oren, de ogen en het haar maak je ook zelf om de unicorn mee aan te kleden. Het wordt vast een prachtige creatie!
Duur 2,5 uur, vanaf +/- 7 jaar, 15 euro per kind.


Boltaartjes versieren
Je krijgt een boltaartje die je gaat vullen met een lekkere vulling, daarna smeer je hem af met een crème en vervolgens ga je hem bekleden met een kleur die je zelf hebt uitgekozen. Daarna mag je de taart gaan versieren met kleurtjes fondant en pareltjes.
Duur: 2 uur, vanaf +/- 7 jaar, 15 euro per kind.


Cupcake Kids Party
Na de uitleg over de materialen die we gebruiken gaan de kids 5 cupcakes versieren. De eerste doen we samen en daarna mogen ze zelf aan de slag. Uiteraard liggen er voorbeeldjes klaar zodat ze af en toe kunnen spieken.
Duur: 2 uur, vanaf +/- 5 jaar, 13,50 per kind.


Slimy Slime Party 
We beginnen met het maken van 2 kleuren slijm, lekkere snotterige slijm.  Er is keuze uit diverse leuke kleurtjes en eventueel glitters. Daarna gaan we potjes pimpen zodat je de slijm daarin kunt bewaren. Je kunt de potjes pimpen zoals je zelf wilt met speciale tape, diamantjes, veertjes, oogjes, lippen of snorren en nog veel meer.
Duur: 2 uur, vanaf 7 jaar, 14 euro per kind. 


Ibiza tas pimpen.
Hoe gaaf is het als jij met je eigen gemaakte Ibiza tas kunt pronken??  
We gaan aan de slag met verf, diamantjes, lintjes, bloemen, veertjes en nog veel meer leuke spullen zodat je je tas kunt maken zoals jij graag wil.
Duur: 2/2.5 uur, vanaf 7 jaar,. Keuze uit 2 formaten,  tas  van  30 cm (mini) 16 euro per kind. Tas van 44 cm, (midi) 18,50 per kind.


Pimp je eigen snoeppot
Hoe gaaf is het om zelf een snoepjespot te hebben, helemaal voor jou alleen! Bij ons kun je hem zelf ontwerpen en pimpen met allemaal leuke spulletjes. We gaan aan de slag met verf, lintjes, strikjes, diamantjes, bloemen, stickers, vogels, voetballetjes en nog veel meer.  Als hij helemaal klaar is vullen we hem nog met lekkere snoepjes. 
Duur: 2/2.5 uur, vanaf 6 jaar, 15 euro per kind.


Pimp je vogelhuisje.
We gaan aan de slag met speciaal papier om zo het hout mooi weg te werken. Daarna versieren we het vogelhuisje met lintjes, diamantjes, veertjes en vogels, helemaal zoals jij dat zelf wil. Je kunt hem bijvoorbeeld een mooi plekje geven in je slaapkamer.
Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar, 14 euro per kind. 


Maak je eigen droomvanger
Hou jij ook zo van mooie fleurige kleurtjes? We gaan aan de slag met wol, lintjes, kraaltjes en veertjes. Kies de kleurtjes die jij leuk vind en we gaan een super mooie droomvanger maken. Hij staat vast erg gaaf op je slaapkamer.

Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar, 13.50 per kind.


Lampjes pimpen
Je krijgt van ons een lampje die je geheel naar eigen wens gaat pimpen. We beginnen met special papier en als je daar klaar mee bent hebben we allerlei lintjes, kraaltjes, bloemtjes, glitters en strikjes om hem af te maken. 
 Duur: 2 uur,  vanaf +/- 6 jaar, 14 euro per kind.


Wandbord ontwerpen
Zoek een stofje uit wat je leuk vind, deze bevestigen we aan het bord, vervolgens gaan we aan de slag met lintjes, knopen, glitters, strikjes en nog veel meer. Zo maak je je eigen wandbord om bijvoorbeeld foto's of haarspeldjes aan op te hangen. Hij staat super gaaf op je kamer.
Duur: 2 uur, vanaf +/- 6 jaar, 14,50 per kind.


Naamhangers pimpen 
De letters van jouw naam liggen klaar op papier, je kunt deze met wol of vilt gaan maken zodat we deze later aan een siertak kunnen bevestigen, daarna kun je hem helemaal pimpen in je eigen stijl met lintjes, bloemen, strikjes, medailles, ballen en nog veel meer.
Hij staat bijvoorbeeld super gaaf op je kamer.
Duur: 2,5 uur, vanaf +/- 8 jaar, 15 euro per kind.


Maak je eigen bord
Er staat een bord voor je klaar welke je helemaal zelf mag gaan pimpen, dit kun je doen met een eigen ontwerp maar we hebben ook verschillende voorbeelden voor je liggen die je kunt gebruiken.  Als je thuis bent mag hij nog 25 minuten op 160 graden in de over en dan is hij klaar voor gebruik.
Duur 1,5/2 uur, afhankelijk van de leeftijd vanaf +/- 5 jaar, 12,50 per kind.


Hippe vogels pimpen (40 cm hoog) 
Met behulp van een paar bollen en foamklei gaan we deze super gave vogel maken, je mag zelf de kleuren kiezen en hem daarna pimpen met veren  waar je maar wil. Of je nou creatief bent of niet iedereen kan hier een gave creatie van maken.
Duur 2 uur, vanaf 7 jaar, 12.50 per kind.


Unicorn op doek 
Je krijgt van ons een unicorn plaat die je na mag tekenen of over mag trekken op canvas. Vervolgens mag je hem helemaal naar je eigen stijl pimpen met knopen, steentjes, glitters, lintjes, bloemen, veertjes en nog veel meer. Hij staat vast geweldig op je kamer.
Duur 2 uur, vanaf +/- 5 jaar, 13.50 per kind.


Maak je eigen dier 
Eerst kies je een dier wat jij leuk vindt, bijvoorbeeld een dino, een poes, een beer, een vis of misschien wel een kikker. Deze ga je met foamklei bekleden. Wordt het een dier zoals in de natuur of maak jij je eigen fantasiedier? Als hij bekleed is mag je hem nog pimpen met strikjes, steentjes, bloemen of veertjes.
Duur: 2 uur, vanaf +/- 5 jaar, 12.50 per kind.