Ook voor het organiseren van workshops kunt u bij ons terecht. Wij bieden activiteiten voor jong en oud, zowel bij u thuis als op onze locatie aan de Wikkebeek 9a in Veldhoven.

Een workshop kan geboekt worden vanaf 6 personen. Wilt u het bij u thuis plaats laten vinden dan hanteren wij een kilometer vergoeding van € 0.25 per kilometer. Indien u het op onze locatie in Veldhoven wil laten plaats vinden dan vragen wij een eenmalige vergoeding van € 15,-, dit is inclusief koffie/thee of ranja en wat lekkers.

Reeds geplande workshops worden vermeld in onze agenda, hier kunt u zich voor aanmelden, na betaling is uw aanmelding definitief. Besloten groepsworkshops behoren ook tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Workshop fondant taart.
Altijd al eens zelf een leuke taart willen maken voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower, geboorte of gewoon omdat je het leuk vind. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Ervaring hierin is niet nodig, we zullen stap voor stap de taart gaan vullen afsmeren en bekleden. Daarna mag je hem zelf geheel naar eigen wens decoreren. De taart kan eventueel bewaard worden in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur, de kosten bedragen €30,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers. 


Workshop fondant taart gevorderd.

Heb je al wat ervaring in het maken van taarten maar lukt het je niet om die mooie strakke randen te maken? Geef je dan op voor de workshop fondant taart voor gevorderden. We gaan stap voor stap de taart vullen, strak afsmeren en vervolgens bekleden. Daarna kun je hem nog decoreren in je eigen stijl. Let wel op dat de nadruk ligt op het strak afsmeren en bekleden van de taart en dus minder op de decoraties. We werken tijdens deze workshop met andere materialen dan bij de workshop voor beginners. De taart kan eventueel bewaard worden in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur, de kosten bedragen €40,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Candy Dripcake.

Wil jij ook zelf aan de slag om een fleurige candy dripcake te maken? Boek onze workshop en we zullen stap voor stap de taart gaan vullen en afsmeren (in elke gewenste kleur) om de taart vervolgens te voorzien van een mooie gekleurde drip. Daarna kun je hem geheel naar eigen wens decoreren met allerlei lekkere snoepjes. De taart kan eventueel bewaard worden in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €35,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Chocolade Dripcake.

Wil jij ook zelf aan de slag om een gave dripcake te maken? Boek onze workshop en we zullen stap voor stap de taart gaan vullen en afsmeren (in elke gewenste kleur) om de taart vervolgens te voorzien van een mooie chocolade drip. Daarna kun je hem geheel naar eigen wens decoreren met allerlei lekkers zoals koekjes, snoepjes en chocola. De taart kan eventueel bewaard worden in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €35,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop "De zak van Sinterklaas".
Op zoek naar iets leuks en lekkers om het sinterklaasfeest compleet te maken? Kom dan dinsdag 19 november van 19.00 tot 22.00 bij Lovely Pie's and Party's de zak van sinterklaas maken. Ervaring in het maken van een taart is niet nodig, we zullen stap voor stap de taart gaan vullen afsmeren en bekleden. Daarna mag je hem zelf geheel naar eigen wens decoreren. De taart is 3 maanden te bewaren in de vriezer. De kosten bedragen €32,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Sinterklaas Dripcake.
Met een leuke sinterklaas dripcake maak je het feest helemaal compleet. Wil jij er ook een? Kom dan gezellig Donderdag 28 november van 19.00 tot +/- 22.00 bij ons de workshop volgen. Ervaring in het maken van een dripcake is niet nodig, we zullen stap voor stap de taart gaan vullen en afsmeren (in elke gewenste kleur) om de taart vervolgens te voorzien van een mooie chocolade drip. Daarna kun je hem geheel naar eigen wens decoreren met allerlei lekkers.
De kosten bedragen €37,50 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop “Fault line cake”.
De nieuwe trend onder de taarten waarbij je werkt met diverse materialen en technieken.
We vullen de taart met een lekkere crème, waarna we hem afsmeren in een kleur naar keuze zodat er een super gaaf effect ontstaat. We hebben diverse leuke sprinkels en gaan kort aan de slag met fondant om leuke decoratie’s te maken. Je bepaald zelf hoe je de taart aankleed we werken dus niet met een bepaald thema. De taart is nog enkele maanden te bewaren in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €40,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Summer Style Cupcakes.
Tijdens deze leuke en leerzame workshop ga je aan de slag met diverse materialen, een heerlijke luchtige creme en fondant. Door middel van diverse technieken voor zowel de creme als de fondant, creëer je binnen 2,5 uur jou eigen gemaakte Summer Style Cupcakes. Je bepaalt zelf met welke kleuren je werkt en hoe je de cupcakes decoreert. Ook zonder ervaring kun je aansluiten bij deze workshop. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en de kosten bedragen €30,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Icing Cookies. 

Zelf aan de slag met Royal Icing? Tijdens deze workshop gaan we diverse cookies die we al voor je gebakken hebben met royal icing decoreren. Je leert hoe je royal icing maakt, het een kleur geeft en hoe je het vervolgens aanbrengt door middel van een spuitzak. Tevens krijg je van ons diverse recepten mee zodat je thuis aan de slag kunt.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €35,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop etagère schilderen.
Na een korte uitleg over de materialen en de werkwijze kun je aan de slag om jou unieke etagere te
maken. Deze staat super leuk op tafel ter decoratie of tijdens de feestdagen. Je kunt hem helemaal in je eigen stijl pimpen. Je mag je eigen prints meenemen of bij ons aangeven wat je graag wil zodat we daar rekening mee kunnen houden.
De workshop duurt 2.5 tot 3 uur en de kosten zijn €25,00 per persoon incl koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Tapas/Broodplank branden.
Na een korte uitleg over de materialen en de werkwijze kun je aan de slag om een tekst en/of afbeelding te branden in een Tapas/Broodplank. (De plank kan afwijken van de afbeelding) Je mag je eigen print met een tekst of afbeelding meenemen of bij ons aangeven wat je graag zou willen zodat we daar rekening mee kunnen houden. 
De workshop duurt 2/2,5 uur en de kosten zijn €25 euro per persoon incl. koffie/thee en iets lekkers.


Ouder en kind workshop taart maken.
Een creatieve middag samen met je zoon/dochter, kleinkind of je neefje/nichtje waar bij je zelf bepaald in welk thema je een taart maakt. Ervaring in het maken van taarten is niet nodig, we zullen stap voor stap de taart gaan vullen afsmeren en bekleden. Na de workshop ga je met en overheerlijke zelfgemaakte taart voor 10/12 personen naar huis. Het word een super gezellig middag met koffie/thee, ranja en iets lekkers.  De kosten bedragen €32,50 per koppel. 


Kids workshop Halloweentaartje maken.
Een super gezellige workshop waarbij de kids lekker aan de slag gaan met fondant, een overheerlijke vulling en onze materialen. Aan het einde van de workshop gaan ze met een lekker maar vooral super mooi taartje voor 6 personen in Halloween thema naar huis.
De taart kan nog 3 maanden in de vriezer. Dinsdag 15 oktober, 11.00 tot 13.00. Leeftijd vanaf 7 jaar, (jonger mag ook maar dan onder begeleiding). De kosten bedragen 15,00 per kind, inclusief drinken en wat lekkers.  


Kids workshop pompoen pimpen.
We gaan een pompoen uithollen zodat er een lampje in kan en geven hem daarna een gezicht en haren. Super leuk voor bij de voordeur!
Daarna gaan we en trick or treat emmertje met lampjes pimpen zodat je geheel in stijl snoepjes op kunt halen tijdens Halloween. We hebben super veel om uit te kiezen: bladeren, spinnenwebben, spinnen, lintjes, diamantjes, strikjes en nog veel meer. Doe je ook mee?
De workshop vind plaats op 18 oktober van 11.00 tot 13.oo uur. De kosten bedragen 13,50 per kind inclusief ranja en wat lekkers. Deelname kan vanaf 7 jaar. (jonger mag ook maar dan onder begeleiding van een volwassenen.)


Kids workshop "De zak van Sinterklaas".

Een super leuke workshop geheel in het Sinterklaas thema. De kids krijgen een boltaartje die ze gaan vullen met een lekkere creme, daarna smeren ze hem af en bekleden ze hem met fondant. Vervolgens word hij mooi gedecoreerd met fondant en lekkere sinterklaas decoratie.
De workshop vind plaats op zaterdag 23 november om 13.00 en woensdag 27 november om 15.00. De kosten bedragen 15,00 per kind inclusief ranja en wat lekkers. Deelname kan vanaf 7 jaar (jonger mag ook maar dan onder begeleiding van een volwassenen.) 


Kids workshop Sint en Piet. 

We hebben een setje super lekkere koemelkvrije koekjes voor je gebakken. Je gaat aan de slag met royal icing om de saaie kale koekjes om te toveren tot jou super coole Sint en Piet. 

De workshop vind plaats op zaterdag 30 november om 13.00 uur en duurt ongeveer 2 uurtjes, leeftijd vanaf 7 jaar (jonger mag maar dan onder begeleiding van een volwassenen). Kosten bedragen 15 euro per kind.