Naast het maken van taarten vinden wij het ook ontzettend leuk om onze kennis te delen in een van onze leuke workshops. In onze agenda vind u de reeds ingeplande workshops waar u zich voor kunt inschrijven, alleen of met meerdere personen. Bent u met een groepje van minimaal 8 personen dan kunnen we in overleg een datum inplannen. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, babyshower of een vriendinnendag. Ook een wat grotere groep is bij ons van harte welkom. Wanneer je een workshop geboekt hebt kun je tot 2 weken voor de geplande datum kosteloos annuleren of een wijziging aanbrengen. Wilt u het op een door u gekozen locatie laten plaats vinden dan hanteren wij een kilometer vergoeding van € 0.50 per kilometer.

Workshop fondant taart.
Altijd al eens zelf een leuke taart willen maken voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower, geboorte of gewoon omdat je het leuk vind. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Ervaring hierin is niet nodig, we zullen stap voor stap de taart gaan vullen afsmeren en bekleden. Daarna mag je hem zelf geheel naar eigen wens decoreren. De taart kan eventueel bewaard worden in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur, de kosten bedragen €32,50 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers. 


Workshop fondant taart gevorderd.

Heb je al wat ervaring in het maken van taarten maar lukt het je niet om die mooie strakke randen te maken? Geef je dan op voor de workshop fondant taart voor gevorderden. We gaan stap voor stap de taart vullen, strak afsmeren en vervolgens bekleden. Daarna kun je hem nog decoreren in je eigen stijl. Let wel op dat de nadruk ligt op het strak afsmeren en bekleden van de taart en dus minder op de decoraties. We werken tijdens deze workshop met andere materialen dan bij de workshop voor beginners. De taart kan eventueel bewaard worden in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur, de kosten bedragen €40,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Candy Dripcake.

Wil jij ook zelf aan de slag om een fleurige candy dripcake te maken? Boek onze workshop en we zullen stap voor stap de taart gaan vullen en afsmeren (in elke gewenste kleur) om de taart vervolgens te voorzien van een mooie gekleurde drip. Daarna kun je hem geheel naar eigen wens decoreren met allerlei lekkere snoepjes. De taart kan eventueel bewaard worden in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €37,50 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Chocolade Dripcake.

Wil jij ook zelf aan de slag om een gave dripcake te maken? Boek onze workshop en we zullen stap voor stap de taart gaan vullen en afsmeren (in elke gewenste kleur) om de taart vervolgens te voorzien van een mooie chocolade drip. Daarna kun je hem geheel naar eigen wens decoreren met allerlei lekkers zoals koekjes, snoepjes en chocola. De taart kan eventueel bewaard worden in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €37,50 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop “Fault line cake”.
De nieuwe trend onder de taarten waarbij je werkt met diverse materialen en technieken.
We vullen de taart met een lekkere crème, waarna we hem afsmeren in een kleur naar keuze zodat er een super gaaf effect ontstaat en met de kleurrijke sprinkels maak je je taart helemaal af. Je bepaald zelf hoe je de taart aankleed we werken dus niet met een bepaald thema. De taart is nog enkele maanden te bewaren in de vriezer. De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €37,50 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Paashaas.
Deze paashaas taart is een echte eyecatcher om de paasdagen mee door te komen, Ervaring in het maken van taarten is niet nodig we gaan stap voor stap te werk. We maken een taart voor 12 personen, eerst vullen we hem met een lekkere crème daarna smeren we hem af en bekleden we hem met fondant. Vervolgens ga je hem decoreren zoals je het zelf graag wil. De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €35,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Pizza Cake.
Tijdens deze leuke en leerzame workshop ga je aan de slag met diverse materialen, een heerlijke luchtige creme, fondant en sprinkels. Door middel van diverse technieken voor zowel de creme als de fondant, creëer je binnen 2 tot 2,5 uur jou eigen gemaakte Pizza Cake. Je bepaalt zelf met welke kleuren je werkt en hoe je hem decoreert. Ook zonder ervaring kun je aansluiten bij deze workshop. De kosten bedragen €25,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Summer Style Cupcakes.
Tijdens deze leuke en leerzame workshop ga je aan de slag met diverse materialen, een heerlijke luchtige creme en fondant. Door middel van diverse technieken voor zowel de creme als de fondant, creëer je binnen 2,5 uur jou eigen gemaakte Summer Style Cupcakes. Je bepaalt zelf met welke kleuren je werkt en hoe je de cupcakes decoreert. Ook zonder ervaring kun je aansluiten bij deze workshop. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en de kosten bedragen €30,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Icing Cookies. 

Zelf aan de slag met Royal Icing? Tijdens deze workshop gaan we diverse cookies die we al voor je gebakken hebben met royal icing decoreren. Je leert hoe je royal icing maakt, het een kleur geeft en hoe je het vervolgens aanbrengt door middel van een spuitzak. Tevens krijg je van ons diverse recepten mee zodat je thuis aan de slag kunt.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten bedragen €35,00 per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Workshop etagère schilderen.
Na een korte uitleg over de materialen en de werkwijze kun je aan de slag om jou unieke etagere te
maken. Deze staat super leuk op tafel ter decoratie of tijdens de feestdagen. Je kunt hem helemaal in je eigen stijl pimpen. Je mag je eigen prints meenemen of bij ons aangeven wat je graag wil zodat we daar rekening mee kunnen houden.
De workshop duurt 2.5 tot 3 uur en de kosten zijn €25,00 per persoon incl koffie/thee en iets lekkers.


Workshop Tapas/Broodplank branden.
Na een korte uitleg over de materialen en de werkwijze kun je aan de slag om een tekst en/of afbeelding te branden in een Tapas/Broodplank. (De plank kan afwijken van de afbeelding) Je mag je eigen print met een tekst of afbeelding meenemen of bij ons aangeven wat je graag zou willen zodat we daar rekening mee kunnen houden. 
De workshop duurt 2/2,5 uur en de kosten zijn €25 euro per persoon incl. koffie/thee en iets lekkers.